PRIJELAZNI ROK

Veliki preokret u 5 do 12? Talijanski div želi preoteti Rebića!

DPA/Pixsell
13.07.2019.
u 16:30

Sky Sport tvrdi da je Inter već poslao ponudu od 30 milijuna eura

Premda se do jučer govorilo da će Ante Rebić neminovno ovoga ljeta napustiti Eintracht i potpisati za madridski Atletico, talijanski mediji donose 'kontru' i navode da će milanski Inter pokušati intervenirati u posljednji trenutak i osigurati dolazak hrvatskog napadača.   

U Milanu navodno polako dižu ruke od Romelua Lukakua, ponajprije stoga što Manchester United ne odustaje od 80 milijuna eura odštete, pa je 'Reba' postao zanimljivo rješenje.

Sky Sport tvrdi da je Inter već poslao ponudu od 30 milijuna eura, ali ako u Eintrachtu i ostanu dosljedni u traženju deset milijuna više, klub čiju momčad upravo slaže Antonio Conte će još uvijek puno bolje financijski proći.

Rebić već ima iskustva s talijanskim nogometom, igrao je za Fiorentinu i Veronu. Ode li doista, Eintracht bi mogao ostati i bez trećeg vrhunskog napadača ovoga ljeta.

Luka Jović već se skrasio u madridskom Realu, a i West Ham je poslao zadovoljavajuću ponudu od 40 milijuna eura za Sebastiena Hallera.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije