TRANSFER NA POMOLU

Vatreni prelazi u engleskog velikana, a novinari se raspisali o njegovoj supruzi

Robert Anic/PIXSELL
26.01.2019.
u 14:34

Perišić je ljetos bio na meti crvenih vragova, ali se na kraju nije uspio dogovoriti s Interom oko cijene

Inter je spreman prodati Ivana Perišića jer namjerava dovesti Yannicka Carrasca, a ne manjka klubova zainteresiranih za hrvatskog reprezentativca. 

Engleski mediji pišu da je u igri Arsenal koji bi prvo doveo Perišića na posudbu do kraja sezone, a onda postoji opcija da ga kupi za 35 milijuna funti.

Spominje se i Manchester United. Perišić je ljetos bio na meti crvenih vragova, ali se na kraju nije uspio dogovoriti s Interom oko cijene. Realizira li se ovaj transfer, Perišić će postati prvi hrvatski nogometaš na Old Traffordu.

Kao treća opcija spominje se Atletico Madrid koji ima problema s ozljedama igrača pa je trener Diego Simeone počeo razmišljati o Hrvatu.

A dok se zabavljaju mogućim Perišićevim transferom, engleski novinari pišu i o njegovoj supruzi Josipi. Navode da je par zajedno od srednje škole te da Perišićevu suprugu na Instagramu prati 36,000 ljudi. 

"Navijači Manchester Uniteda brzo bi prihvatili Josipu", navodi se u tekstu Daily Stara. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?