Neočekivano

Umjesto u Englesku Dinamov igrač prelazi kod konkurenata

20.09.2020.
u 14:02

Sandro Kulenović napustit će Dinamovu svlačionicu i odlazi na posudbu u Rijeku, koja je pred rastankom s Antonijom Čolakom. Nije se u Dinamu uspio izboriti za mjesto i statistiku, nije zabio gol u službenoj utakmici, u zadnje vrijeme nije niti konkurirao za momčad.

Ipak, čudi što će na kraju preseliti na Rujevicu, s obzirom na to da je nedavno u Maksimir došla ponuda engleskog Barnsleyja i da je iz Dinama došla informacija da Kulenović ne želi u Englesku, već da bi radije ostao u Maksimiru, s te je strane neobično da odlazi u Rijeku, pišu Sportske novosti.

Ali, svatko ima svoj put, Kulenovićev put se račvao na Bosiljevu prema Kvarneru. Hoće li na Rujevici pronaći sreću, razigrati se i zabijati, naravno, ne možemo to predvidjeti, ali sigurno će imati prilike. S obzirom na to da Rijeka ne igra dvije prvenstvene utakmice zaredom, očito će debitirati u europskoj utakmici protiv Kolosa.

U zadnje vrijeme nije bilo puno “trampe” između Dinama i Rijeke, taj je običaj posljednjih sezona iščeznuo, no Dinamovi igrači svima su privlačni, u Maksimiru ih imaju pregršt, a Kulenović je ipak “roba” koja je još uvijek atraktivna, bez obzira na loša izdanja u Maksimiru.

U modrom dresu pritisak je i iskusnijima od njega bio neizdrživ, njegov su posao golovi, u Maksimiru ih nije isporučio, možda u Rijeci uspije dostići respektabilne brojke. Možda ne Kramarićeve, ali barem približno... Pa se možda idućeg ljeta i vrati u Maksimir.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije