U 93. minuti

Umjesto Ronalda jedanaesterac pucao Fernandes i poslao loptu visoko preko gola

25.09.2021.
u 16:52

Nogometaši Manchester Uniteda doživjeli su šokantan poraz od Aston Ville u meču 6. kola engleskog Premiershipa rezultatom 1:0 na svom Old Traffordu, a Crveni đavoli su u 93. minuti promašili jedanaesterac i to nakon što je umjesto Cristiana Ronalda odgovornost preuzeo Bruno Fernandes.

Villa je nešto bolje otvorila meč i preko Targetta je imala veliku šansu u 16. minuti, no šutirao je visoko preko gola, da bi na drugoj strani u 18. minuti udarac Greenwooda obranio Martinez.

Mogao je Watkins u 22. minuti dovesti goste u vodstvo, no De Gea mu je obranio, a vrijedi spomenuti još šansu Maguirea u 44. minuti kada je šutirao malo pored gola.

Šok na Old Traffordu priredio je štoper Hause golom u 88. minuti, a kada se činilo da će Crveni đavoli bez ispaljenog metka izgubiti ovaj meč, sudac Dean je svirao jedanaesterac nakon što je Hause igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Umjesto Ronalda koji je bio na terenu jedanaesterac je izveo Fernandes, a šutirao je katastrofalno i nabio loptu visoko preko gola. Nakon toga United nije uspio opet napraviti šansu i na kraju su doživjeli prvi poraz u ovoj sezoni.

U drugom meču koji je odigran u terminu od 13:30 sati Manchester City je pobijedio Chelsea rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je Gabriel Jesus u drugom poluvremenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije