BRZA KAZNA

Uefa presudila: Delijama zabranili odlazak u London

Reuters/Pixsell
20.09.2019.
u 15:20

Delegat FARE prijavio je incident, a Uefa je odredila kaznu. Zvezda će tako jedan dvoboj igrati na praznom stadionu, a neće imati potporu svojih navijača i na gostovanju kod Tottenhama

Crvena zvezda će jednu domaću utakmicu u Ligi prvaka igrati pred praznim tribinama. Naime, Europska nogometna federacija kaznila je beogradski klub zbog šovinističkog skandiranja tijekom kvalifikacijske utakmice za LP protiv Helsinkija.

Zvezdini navijači su na gostovanju skandirali 'Ubij Šiptara' nakon što su na zapadnoj tribini primijetili nekoliko 'domaćih' navijača sa zastavama Albanije i Kosova.

Delegat FARE prijavio je incident, a Uefa je odredila kaznu. Zvezda će tako jedan dvoboj igrati na praznom stadionu, a neće imati potporu svojih navijača i na gostovanju kod Tottenhama. Uefa je Delijama zabranila dolazak u London.

Dinamo je svoj put u Ligu prvaka ove sezone krenuo pred praznim tribinama. Uefa je kaznila plave zbog rasističkog ponašanja dijela publike, korištenje pirotehnike, ubacivanje predmeta u teren i blokiranih prolaza na tribinama na prvoj utakmici osmine finala EL-a protiv Benfice.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije