Sve spremno za Street Soccer turnir

U centru 2 postavljene bankine oko igrališta, privremeno montirana tribina

25.05.2023.
u 16:55

Organizator Street Soccer (3 vs 3) turnira u Mostaru, TO Centar 2, poziva vas da od petka do nedjelje posjetite turnir. Turnir će se održati u mostarskom kvartu Centar 2, na igralištu između “zelene” i “žute” zgrade, popularno “Virus” igralište. Natjecanje će se održati od petka do nedjelje (u terminima od 18 sati u petak i subotu, te od 19 sati u nedjelju). U obje konkurencije prijavljeno je više od 30 momčadi. 

Pripreme za samo natjecanje na igralištu u Centru 2 su u punom jeku. U ovoj akciji volontirao je veliki broj žitelja ovog mostarskog naselja. Privremeno su postavljene montažne tribine, očišćen je cijeli prostor, a nakon svega privremeno su instalirane i bankine oko terena, pa sada cijela ova lokacija izgleda atraktivnije. Prethodno tomu instalirana je reflektorska rasvjeta koja će ostati na ovoj lokaciji, pa će se prostor moći koristiti i u kasnijim satima u ljetnom razdoblju. Igralište u Centru 2 praktično je živnulo, a plan je da se cijeli prostor u budućnosti obogati s dodatnim sadržajima za djecu, ali i s poligonom za rekreaciju koji će moći koristiti i odrasli. 

Treba napomenuti kako je igralište u Centru 2 u aktivnoj upotrebi velikog broja mališana, a cilj organizatora da i kroz organizaciju turnira u uličnom nogometu uspje na njega privući što je više moguće mladih, te kroz organizaciju natjecanja na ovoj lokaciji popraviti samu infrastrukturu.

"Vidimo se u Centru 2 na turniru uz slogan #svinaigralištecentradva", poručuju organizatori turnira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije