Splićani protiv Gorice

Trener Hajduka na tankom je ledu, danas će dobiti posljednju šansu!

gustafsson
PIXSELL
23.10.2021.
u 08:29

Nije pošteno nakon svakog poraza ishitreno zazivati otkaz trenera, ali u situaciji Jensa Gustafssona u Hajduku tanak led toliko je očit da se više ne može ignorirati. U povodu poraza protiv Šibenika (2:0) atmosfera na relaciji navijači – trener drastično je pala i sve se više ističe pretpostavka da švedski strateg možda i nije za ovaj uistinu specifičan trenerski posao.

U dosadašnjih 14 susreta koje je vodio Gustafsson je u Hajduku upisao osam pobjeda, dva remija i četiri poraza, što se na prvu ne čini loše, ali kad uzmemo u obzir da se iz Europe ispalo sramotnim porazom protiv Tobola, da su se HNL bodovi gubili protiv Lokomotive i Šibenika te da bijeli već kaskaju za konkurentima za naslov, onda te brojke imaju lošiji kontekst.

Kad još k tome dodamo da se Hajduk ovog ljeta pojačao jakim imenima, klimavo četvrto mjesto ne može zadovoljiti. Zato je utakmica protiv Gorice, u kojoj bi porazom mogli potencijalno pasti na šesto mjesto HNL-a, vjerojatno posljednja prilika za iskupljenje. Hrvatski mediji već su počeli pisati o Valdasu Dambrauskasu kao Jensovoj zamjeni, no Litavac je to demantirao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije