europa liga

Trener Bayera: "Dali smo mu previše slobode i to je bio naš kraj"

11.08.2020.
u 09:00

Inter je pobjedom nad Bayer Leverkusenom (2:1) u četvrtfinalnoj utakmici Europa Lige u Dusseldorfu izborio polufinale natjecanja.

Golove za pobjednike postigli su Nicolo Barella u 15. i Romelu Lukaku u 21. minuti. Za Bayer je u 25. minuti smanjio Kai Havertz.

Bayerov trener Peter Bosz nakon meča govorio je o razlozima ispadanja: "Marcelu Brozoviću smo dali previše slobode na sredini terena, zbog čega smo već nakon 20 minuta morali mijenjati taktiku i način igre. Do tada je, nažalost, sve bilo gotovo."

Bosz dodaje: "Nismo se mogli nositi ni s Lukakuom, koji je prejak u situacijama jedan na jedan. Nakon velikog i ranog zaostatka mislili smo da smo se vratili zahvaljujući našem golu i tome što smo Diabyja maknuli na lijevu stranu. To smo radili zato što su nam pritiskali bočne igrače i jer Godin ne voli izlaziti iz obrane pa smo imali više prostora. Međutim, to nije bilo dovoljno. Izgubili smo od velike momčadi."

Nerazzurri za tjedan dana također u Dusseldorfu igraju polufinalnu utakmicu protiv pobjednika današnjeg meča Šahtar - Basel, koji se zbog pandemije koronavirusa također igra bez gledatelja na neutralnom terenu u Njemačkoj. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije