TRANSFER IZ SNOVA

Transfer-bomba: Evo koliko će slavni trener platiti za Hrvata

17.05.2018.
u 10:30

Nije jedini koji bi trebao napustiti klub, najveću zvijezdu kluba želi Barcelona

Šime Vrsaljko u srijedu navečer postao je osmi Hrvat koji je osvojio Europsku ligu nakon što je njegov Atletico s 3:0 pobijedio Marseille. 

Hrvatski branič odigrao je prvih 45 minuta, a dan nakon velikog trijumfa Daily Mail plasirao je bombu da bi mu to mogla biti jedna od posljednjih utakmica u dresu madridske momčadi.

Naime, u Manchester United želi ga dovesti Jose Mourinho koji u njemu vidi dugoročno rješenje za desnu stranu obrane vragova. Englezi čak ističu i cijenu, a ona bi bila oko 35 milijuna eura.

Nije Vrsaljko jedini koji bi mogao napustiti osvajača Europske lige. Sve su glasnije priče da će sljedeće sezone nositi dres Barcelone Antoine Griezmann koji je nakon pobjede protiv Marseillea poslao znakovitu poruku da mu je cilj osvajati trofeje.

– Ponosan sam na ovu momčad koja nikada neće promijeniti način na koji igra i koja će se uvijek boriti da zaigra u finalu. Kad sam s 14 godina napustio dom, htio sam osvajati trofeje i to je moj jedini cilj, a ovu pobjedu posvećujem svim navijačima te svojoj obitelji – rekao je Griezmann. Situaciju oko francuskog napadača komentirao je i predsjednik Atletica Enrique Cerezo.

– Stalno me pitate hoće li Griezmann ostati, a ja ću vam nastaviti govoriti da je on još uvijek igrač Atletica te da ćemo napraviti sve da ostane s nama.

Priča večeri u Lyonu bio je Fernando Torres kojem je ovo 11. sezona u Atleticu, a tek je sinoć podigao prvi trofej s klubom.

– Ne mogu vam opisati koliko sam sretan. Ispunio sam svoj dječački san i osvojio trofej s momčadi koja živi poput obitelji. Ovo je savršen završetak moje karijere i sada shvaćam da se snovi mogu ostvariti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?