ispovijest legende

Totti: Izgubio sam oca, žena me varala. Pao sam u depresiju

23.03.2023.
u 13:15

Talijanska nogometna legenda Francesco Totti prošlog ljeta se razveo od bivšeg supruge Ilary Blasi s kojom je bio 20 godina, od toga su 17 godina bili u braku. Razlog razlaza poznatog para je bila navodno nevjera Tottijeve supruge, a bivši as Rome tvrdi da je dokaze pronašao u njenom mobitelu. Od tada više ništa nije bilo isto, pao je u depresiju, a umro mu je otac.

- Zbog korone sam izgubio oca i moja žena nije bila uz mene. Provjerio sam njezin mobitel da potvrdim, nešto što nikada nisam učinio i pronašao sam poruke. Nisam više mogao spavati. Pravio sam se kako ništa nije u krivu, ali to više nisam bio ja... - otvorio je Francesco Totti otvorio dušu te priznao borbu s depresijom.

Buran razvod sigurno će utjecati na njihovo troje djece: Christiana, Isabel  i Chanel, a bivši par se već počeo viđati s drugim ljudima. Totti se tako u listopadu prošle godine pokazao javnosti s novom djevojkom Noemi Bocchi, dok se Blasi počela viđati s njemački poduzetnikom Bastianom Mullerom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije