POTVRĐEN TRANSFER

Sve je gotovo! Perišić od idućeg tjedna službeno postaje igrač Tottenhama

28.05.2022.
u 15:03

"Ivan Perišić je sve dogovorio s Tottenhamom. Inter je primio informaciju da Ivan iduće godine neće biti s njima. Sve je dogovoreno za ugovor na dvije godine. Idući tjedan bi na rasporedu trebao biti liječnički pregled. Antoniju Conteu je Perišić bio prioritet", objavio je Fabrizio Romano na Twitteru.

Gotovo je! Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić odlazi iz Intera u redove Tottenhama, potvrdio je najtočniji svjetski izvor za nogometne transfere Fabrizio Romano.  "Ivan Perišić je sve dogovorio s Tottenhamom. Inter je primio informaciju da Ivan iduće godine neće biti s njima. Sve je dogovoreno za ugovor na dvije godine. Idući tjedan bi na rasporedu trebao biti liječnički pregled. Antoniju Conteu je Perišić bio prioritet", objavio je Romano na Twitteru. 
Perišić se tako nakon sedam godina u Interu oprašta od kluba s kojim je osvojio jedan Scudetto (baš pod Conteom) te Kup i Superkup ove sezone, u kojima je bio glavni faktor Intera. Podsjetimo, u finalu Kupa je ove sezone s dva pogotka u produžecima donio Interu 4:2 pobjedu nad Juventusom. 
Inter je jako dugo oklijevao s produženjem Perišićevog ugovora, čak i nekoliko mjeseci, što je vidno razočaralo 33-godišnjeg Omišanina.  - Znam da se s važnim igračima ne čeka do posljednje minute. To biste trebali znati - rekao je Perišić o upravi kluba nakon spomenutog osvajanja kupa.  Za Inter je Perišić ukupno upisao 254 nastupa postignuvši 55 pogodaka, uz 49 asistencija. Zanimljivo je da će ovo biti prvi pokušaj za Perišića u najtežoj ligi svijeta, no njegov način igre na lijevom krilnom beku savršeno odgovara Conteovim zahtjevima u Spursima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?