Messi poražen

Sudar titana: Ronaldo se prošetao Nou Campom!

ronaldo messi
08.12.2020.
u 23:25

Kakvu smo utakmicu gledali u Barceloni! Odlični Juventus preuzeo je inicijativu od prme minute, dominirao cijelu utakmicu i na kraju zauzeo vrh ljestvice rezultatom 3-0 (2-0)! Cristiano Ronaldo zabio je dva gola iz penala na dobro mu poznatom mjestu, a jedan je još pridodao McKennie.

Od starta su Pirlovi izabranici krenuli u visoki presing, nisu dali nogometašima Barcelone mnogo vremena za razmišljanje. A već u 13. minuti je Araujo srušio Ronalda u šesnaestercu, Portugalac je uzeo loptu i hladno zabio za vodstvo gostiju. Samo sedam minuta kasnije zabili su Talijani i drugi gol nakon krasne akcije Cuadrada i McKennieja koju je mladi veznjak završio atraktivnim golom.

Barcelona je izgledala jako loše, a Messi je bio nemoćan. Pokušavao je izvana, ali spreman je bio veteran Gianluigi Buffon nekoliko puta na susretu. Na poluvremenu je znao Koeman da mora nešto mijenjati, pokušao je s Braithwaiteom, ali nije mu previše pomogao. Osam minuta nakon početka drugog dijela rukom je u svom šesnaestercu igrao Lenglet, VAR snimka pokazala je da se radi o penalu, a Ronaldo je opet hladno zabio, prenosi 24sata.hr.

Do kraja utakmice Barcelona je pokušavala, odnosno pucao je uglavnom Messi, a sve je bez problema skidao Buffon. Veliku je priliku imao i Griezmann, ali je odlučio pucati iz prve i lopta je otišla daleko od gola. Katalonci su ovim porazom ispustili vrh u grupi G Lige prvaka te će u doigravanja s drugog mjesta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?