SELI NA OTOK?

Štimac najozbiljniji kandidat za preuzimanje engleskog kluba

22.05.2018.
u 08:54

- Neshvatljivo mi je zašto lokal-patrioti uz Osijeka osuđuju Nenada Bjelicu što je došao u Dinamo.

Derby Telegraph je objavio informaciju prema kojoj je Igor Štimac najozbiljniji kandidat za novog trenera Derby Countyja. Bivši hrvatski reprezentativac svojedobno je igrao za ovaj klub i ubilježio 80 nastupa, a često ga se spominje kao potencijalnog trenera.   

Gostujući u emisiji Sport nedjeljom, urednika i voditelja Ante Breke, na Z1 televiziji, Igor Štimac osvrnuo se na aktualna nogometna zbivanja.

  - Neshvatljivo mi je zašto lokal-patrioti uz Osijeka osuđuju Nenada Bjelicu što je došao u Dinamo. Ne treba promovirati takve poruke... Ne želim Dinamu previše sreće u finalu Kupa jer bih volio da Hajduk dođe do tog trofeja. Neka to bude nogometna predstava poput derbija u Splitu koji je vratio vjeru u nogomet - kazao je Štimac. 

 



Što bi učinio da dobije ponudu iz Dinama?

- Otišao bih na razgovor... Žao mu je zbog otkaza Nikoli Jurčeviću.

- Tu se dogodila pogreška na razini odlučivanja...

Je li Željko Kopić dobro napravio kada je, nakon utakmice u Kranjčevićevoj protiv Rudeša, otišao razgovarati s navijačima na tribini?

- Davati im toliku važnost i raspravljati s njima kako se klub vodi, trenira, zašto se neka utakmica dobila ili izgubila, to nema smisla. S njima se nikada ne raspravlja... - kaže Štimac.

I dalje Štimac ne mijenja stav o ulozi udruge Naš Hajduk...

- Najveći problem Hajduka je Naš Hajduk. Prikrivanje istine i zavaravanje javnosti uspjehom na upravljačkoj razini, a promijenili su već dva predsjednika, nenapredovanje u rezultatskom smislu, izvlačenje neosvojenih trofeja u smislu 'nisu važni trofeji', to mogu objesiti mačku o rep. Svake godine troše najmanje 13 milijuna eura godišnje. Ne na razvoj omladinske škole ili unapređenje infrastrukture jer nisu ništa napravili... Spominju da su uredili WC na stadionu, pa to može stajati 100 tisuća kuna... 

Ali oni kažu... - pokušao je voditelj Breko utjecati na Štimca...

- Ne interesira me što oni kažu - autoritativno je Štimac odgovorio...

A Breki su hajdukovci zamjerili što u prethodnom intervjuu sa Štimcem nije razgovarao o njegovom razdoblju u Hajduku.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije