ŽELI SE BORITI

Stigla i potvrda: UFC pregovara s Mayweatherom oko MMA ugovora

20.12.2017.
u 14:40

“Floyd je pričao o tome već. Pa ti to valjda mogu ispričati. Dana mi je rekao da Floyd želi ugovor s UFC-om. Pravi ugovor"

Kada je bivši višestruki boksački prvak Floyd Mayweather jr. nedavno izjavio kako bi se mogao boriti u UFC-u i zaraditi milijardu dolara, nitko ga nije previše ozbiljno shvatio, piše Fight Site.

Ipak se radi o umirovljenom boksaču u petom desetljeću života koji se nikada nije bavio slobodnom borbom. No, da “The Money” nije samo vabio borilačku javnost pompoznim izjavama, nego da se radi o nečemu o čemu se u stvarnosti pregovara, potvrdio je jedan drugi UFC-ov zaposlenik – njihov stručni TV komentator Joe Rogan.

U svom najnovijem “MMA podcastu” koji je odradio sa slavnim BJJ majstorom Eddijem Bravom, Rogan je potvrdio da UFC u stvarnosti zaista pregovara s Mayweatherom. Više od toga nije smio reći, a informaciju da traju pregovori mu je otkrio sam Dana White.

“Floyd je pričao o tome već. Pa ti to valjda mogu ispričati. Dana mi je rekao da Floyd želi ugovor s UFC-om. Pravi ugovor. Poslao sam mu SMS poruku i pitao sam ga je li Floyd ozbiljan o meču u UFC-u, a Dana mi je odgovorio ‘da, jebeno je lud…rekao sam mu da će ga netko ubiti, ali on ne odustaje.”, otkriva slavni komentator.

Podsjećamo na nedavnu Mayweatherovu izjavu…

“Mogu se odmah vratiti. Ako se želim vratiti, mogu to učiniti i u UFC-u. Mogu se boriti u Octagonu. Mogu s njima napraviti ugovor na tri ili četiri borbe u Octagonu i zaraditi milijardu dolara. Zapamtite, ja sam Floyd Mayweather i vi jebači majke me obožavate. I ja obožavam vas”, izjavio je slavni boksač.

UFC je već napravio sličnu stvar s jednim drugim bivšim boksačkim prvakom. Stariji MMA fanovi se sjećaju meča između Jamesa Toneyja i Randyja Couturea. Dvoboj se dogodio 2010. na UFC-u 118, a sve je bilo gotovo već u prvoj rundi. Couture je vrlo lako srušio slavnog boksača te ga je zadavio bez previše napora.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije