DRAMATIČNE SCENE

Srpski vratar nokautirao protivnika pa mu spašavao život

21.04.2018.
u 18:23

Napadač je ostao nepomično ležati na travnjaku, a srpski vratar je odmah skinuo rukavice te napadaču izvadio jezik kako bi spriječio gušenje.

Dramatične scene dogodile su se u utakmici 34. kola Primere u kojoj je Getafe kao gost s 1:0 pobijedio Eibar. 

U 50. minuti domaći vratar Marko Dmitrović je u pokušaju da dođe do lopte nenamjerno laktom nokautirao Angela Rodrigueza.

Napadač Getafea ostao je nepomično ležati na travnjaku, a srpski vratar je odmah skinuo rukavice i uskočio u pomoć Rodriguezu te mu izvadio jezik kako bi spriječio gušenje.

Rodriguez je ubrzo došao k sebi te je nastavio utakmicu, a na kraju je imao i razloga za slavlje jer je njegova momčad slavila golom Olivere iz 23. minute.

U drugoj utakmici koja se igrala danas Celta i Valencia su remizirali 1:1. Mina je u 59. zabio za goste, a četiri minute kasnije izjednačio je Gomez.

U prvoj utakmici 34. kola Serie A Roma je kao gost s 3:0 slavila kod SPAL-a. Poveli su autogolom Vicarija, a posao su završili Nainggolan i Schick.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije