Mlada nada

Srpski napadač na meti HNS-a: Hoće li obući dres Vatrenih?

03.06.2023.
u 11:05

Ratkov ima hrvatske korijene preko svoje majke, pa tako i hrvatsku putovnicu te je stoga mladi nogometaš postao glavna meta HNS-a.

Mladi reprezentativac Srbije i igrač TSC-a iz Bačke Topole Petar Ratkov (19) na meti je Hrvatskog nogometnog saveza, javlja Večernji list. Spomenuta vijest jako je odijeknula u srpskim medijima. B92 tako piše kako Hrvatska 'krade' njihovog reprezentativca te da Ratkov 'mijenja srpski dres za šahovnicu'.
Ratkov ima hrvatske korijene preko svoje majke, pa tako i hrvatsku putovnicu te je stoga mladi nogometaš postao glavna meta HNS-a. Spomenuti igrač još nije upisao niti jedan nastup za A reprezentaciju Srbije, pa tako ima mogućnost promijeniti nacionalnu momčad. Od umirovljenja Marija Mandžukića Hrvatska traži ‘pravu devetku‘, a upravo u mladom igraču TSC-a Vatreni vide potencijalnog vrsnog strijelca i ‘target mana‘. Ratkov u kolovozu puni 20 godina, visok je 193 centimetra, a ove je sezone u 40 utakmica zabio 14 golova i upisao 5 asistencija. Ratkov je standardni član mlade reprezentacije Srbije do 21 godine, gdje je upisao šest nastupa i postigao jedan pogodak. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije