Miralem Pjanić

Sretan sam i ponosan zbog roditelja, zbog sebe i zbog cijele BiH

30.06.2020.
u 13:28

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić sinoć je i zvanično postao novi nogometaš Barcelone, a s katalonskim velikanom potpisao je četverogodišnji ugovor.
Pjaniću je na transferu u Barcelonu čestitala i krovna kuća bh. nogometa, a u izjavi za NS BiH Pjanić je rekao kako je ponosan na prelazak u jedan od najvećih klubova svijeta.

"Za mene se ostvario san. Sretan sam i ponosan, ne samo zbog sebe, nego i zbog svojih roditelja ali i cijele Bosne i Hercegovine. Nikad ne zaboravljam odakle sam krenuo. Barcelona je jedan od najvećih klubova na svijetu a biti dio ovog kluba je i najveća stuba u nogometu za svakog igrača", rekao je Pjanić i dodao:

"Uspjeh ne dolazi sam od sebe, već samo uz veliki rad, trud i vjeru da se u životu sve može postići. A, ovo je i dokaz. Sada mi ostaje da odradim posao sa Juventusom, skoncentriran sam na to a onda, jedva čekam da izađem na Camp Nou."

Pjanić će ostati u Juventusu do kraja sezone 2019/2020., a onda bi se krajem kolovoza ili početkom rujna trebao priključiti Kataloncima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije