NEPROMIŠLJENOST

Španjolci tvrde: Modrić svojim potezom zadao glavobolje Zidaneu

Reuters/Pixsell
23.08.2019.
u 09:12

Postoji više sustava igre koje bi Francuz mogao izabrati, a o tome će ovisiti i tko ulazi na Modrićevo mjesto u već uhodani vezni red gdje se nalaze Toni Kroos i Casemiro

Igrače Real Madrida u subotu čeka prvenstveni susret protiv Valladolida, a španjolski mediji pišu o tome kako je Luka Modrić svojim crvenim kartonom u prvom kolu protiv Celte i kasnijom kaznom od jedne utakmice neigranja ostavio svog trenera Zinedinea Zidanea ostavio u velikoj dilemi.  

Bez Modrića Francuz će moći računati na četiri igrača kao zamjenu sjajnom hrvatskom veznjaku. To su Isco, Valverde, James i Lucas Vázquez, piše AS.

Postoji više sustava igre koje bi Francuz mogao izabrati, a o tome će ovisiti i tko ulazi na Modrićevo mjesto u već uhodani vezni red gdje se nalaze Toni Kroos i Casemiro. 

Zidane se ovim glavoboljama nije nadao na početku sezone posebno kada je Real Madrid dobro krenuo pobjedom 3-1 nad Celtom. Modrić je zaradio izravni crveni karton zbog nepromišljenog i nespretnog starta na Ahilovu tetivu protivnika iako je bilo očito kako mu to nije bila namjera.

Zidane će vjerojatno ostati pri svojoj standardnoj 4-3-3 formaciji, a tada se logičnim rješenjem čini Isco, dok bi u slučaju prelaska na 4-4-2 u sredini svoje mjesto mogao naći i polivalentni Lucas Vázquez dok bi jedan od dvojca krilnih igrača Bale - Vinicius preselio na klupu, zaključuje AS.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije