NOVA PANENKA

Šokirao je i Messija! Je li ovo najčudnija tehnika izvođenja penala ikada?

23.03.2019.
u 18:20

Vidjeli smo do sada razne pogotke s bijele točke, zalete od 15 metara, iz jednog koraka, petom, panenke, ali Martinez je svojim izvođenjem iznenadio nogometni svijet

Leo Messi se vratio u argentinski nacionalni dres, ali to im nije pomoglo u utakmici protiv Venezuele koju su gaučosi izgubili s 3:1. 

Potez utakmice napravio je Josef Martínez, igrač Atlante i Venezuele koji je pri izvođenju najstrože kazne pogodak zabio neuobičajenom tehnikom.

  Vidjeli smo do sada razne pogotke s bijele točke, zalete od 15 metara, iz jednog koraka, petom, panenke, ali Martinez je svojim izvođenjem iznenadio nogometni svijet.

  Zalet prema loptu, a prije udarca skok pa tek onda šut prema vratima! Izgleda nepraktično, a po nekima i glupo, ali je učinkovito jer vratar u većini slučajeva stranu bira već prije udarca pa tako Martinez pri doskoku uputi loptu u suprotnu stranu. 

OVDJE možete pogledati kako je to izgledalo.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije