VRAĆA SE U ITALIJU

Službeno! Juventus ima novog trenera, šokirat će vas koliko cigareta dnevno popuši

Press Asociation/Pixsell
16.06.2019.
u 16:45

Kolika je Sarrijeva opsesija duhanom velika govori podatak koji je nedavno otkriven. Prema nekim informacijama popuši čak 80 cigareta dnevno što je točno četiri kutije!

Maurizio Sarri nakon samo godinu dana završio je svoju englesku avanturu u Chelseaju s kojim je osvojio Europsku ligu te se odlučio vratiti u domovinu te nakon Napolija preuzeti veliki Juventus.  

Objavio je to slavni talijanski klub na svojim službenim stranicama putem društvenih mreža, a Sarri će tako naslijediti Maxa Allegrija koji u Torino nije uspio donijeti naslov Lige prvaka koji će biti jedan od zahtjeva uprave i prema Sarriju.  

Talijanski se stručnjak u karijeri proslavio na klupi Napolija, ali i svojim porokom za cigaretama bez kojih ne može ni za vrijeme utakmica. U Londonu je to strogo zabranjeno pa se Talijan snalazio iako se nikada nije prilagodio životu u Engleskoj. 

Kolika je Sarrijeva opsesija duhanom velika govori podatak koji je nedavno otkriven. Prema nekim informacijama popuši čak 80 cigareta dnevno što je točno četiri kutije! Chelsea mu je htio izgraditi poseban prostor za pušenje na stadionu, a kako će Juve to organizirati tek ćemo vidjeti. 

Do tada predstavljamo Juventusov grb u čast novog trenera.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije