Savez glumi utjerivača dugova

Sloboda neće igrati sa Željom!

Savez glumi utjerivača dugova
24.04.2017.
u 21:15

Ponedjeljak je bio krajnji rok u kojemu je Sloboda morala isplatiti 28 tisuća KM bivšem golmanu Denisu Mujkiću, prema odluci Disciplinske komisije NSBiH iz listopada 2015. godine.

Međutim, tuzlanski klub to nije napravio i sada mu prijeti suspenzija. Sloboda ovom odlukom riskira nastavak svog natjecanja u Ligi za prvaka, a za početak i odigravanje utakmice sa Željezničarom koja je na rasporedu u nedjelju, 30. travnja.

"Ništa se nije promijenilo, nećemo igrati protiv Željezničara. Bh. savez glumi utjerivača dugova, a mi ne želimo da nas neko ucjenjuje", rekao je predsjednik Slobode Senad Mujkanović za SportSport.ba pa je nastavio:

"Nogometni savez jednostavno ne smije tako djelovati. Oni ne rade transparentno s klubovima i odluke donose sami bez znanja klubova, a mi ne želimo takav odnos. Ako ne odigramo sljedeću utakmicu, nećemo igrati ni naredne, pa ćemo vidjeti čemu sve ovo vodi i hoće li do kraja sve biti regularno. Vidjet ćemo što će se dalje dešavati".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?