zabranjena ljubav

Skandal! Nigerijac dobio otkaz jer je s njim zatrudnjela - predsjednikova kći

Dubravka Petric/PIXSELL
10.12.2019.
u 15:26

Kćerka predsjednika kluba djevojka je nogometaša, a nakon što se saznalo da je trudna, iz kluba su mu preko agenta poručili da je ugovor raskinut zbog nediscipline i - neprimjerenog ponašanja!

Nigerijski nogometaš, koji je želio ostati anoniman, ispričao je medijima u svojoj zemlji kako je u Sloveniji, gdje je igrao u jednom drugoligašu, dobio otkaz zbog iz bizarnog razloga. 

Naime, kćerka predsjednika kluba djevojka je nogometaša, a nakon što se saznalo da je trudna, iz kluba su mu preko agenta poručili da je ugovor raskinut zbog nediscipline i - neprimjerenog ponašanja!

- Potpisao sam trogodišnji ugovor s mogućnošću produženja na dvanaest mjeseci. Prošlog mjeseca djevojka je otkrila da ćemo dobiti dijete, a ona je ujedno i predsjednikova kćer - rekao je anonimni nogometaš, prenose slovenski mediji. 

- U klubu su saznali za to te me pozvali na sastanak. Priznao sam da se radi o mom djetetu, a tada su mi rekli da ne prilazim klubu sve dok ne dobijem nove upute. Nakon tjedan dana su me nazvali i rekli da su mom agentu poručili kako zbog neprimjerenog ponašanja i nediscipline žele raskinuti ugovor - otkrio je. 

Nogometaš se s ovim slučajem planira požaliti i Fifi. 

- Agent kaže da ima snimku na kojoj predsjednik govori o tome kako mi je raskinut ugovor zbog trudnoće njegove kćeri. Ali ona je odrasla osoba! Volimo se i odlučili smo imati dijete. Ali sada ne znam što će se dogoditi s djetetom otkad sam se vratio u Nigeriju. Prisiljavali su je da me blokira na društvenim mrežama pa ne komuniciramo. Neki od mojih bivših suigrača više ne žele razgovarati sa mnom jer se plaše. Zbunjen sam - dodao je na kraju nesretni nogometaš. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije