Aberdeen slavio 2:0

Široki poražen na Pecari, ispali iz Europske lige

Foto: Stojan Lasić
1/4
20.07.2017.
u 22:47

Nogometaši Širokog ispali su iz Europske lige. Bh. predstavnik je na Pecari poražen od škotskog Aberdeena s 2:0 i gosti odlaze u narednu fazu natjecanja, piše Sportsport.ba. 

Prvo poluvrijeme nije ponudilo mnogo. Široki je bio konkretniji, ali pravih šansi za postizanje gola nije bilo. S druge strane ni Aberdeen nije ponudio ništa i na odmor se otišlo mirnih mreža (0:0). 

Nastavak utakmice donosi mnogo bolji nogomet. Gosti su krenuli po pobjedu te u razdoblju od 55. do 70. minute propuštaju nekoliko dobrih prilika. Pokušavali su po dva puta Considine i Stewart, jednom je pokušao i Christie, ali gosti nisu imali sreće. Kod domaćih je sjajnu šansu imao Ivan Krstanović, ali golman Joe Lewis sjajno brani njegov udarac. 

Ipak, od 72. do 78. minute Aberdeen postiže dva gola. Prvo je u 72. minuti Stewart pogodio za 0:1, da bi šest minuta kasnije Mackay-Steven završio posao u ovoj utakmici za 0:2. Nije se do kraja rezultat mijenjao, pa će škotski tim u narednom kolu na megdan kiparskom Apollonu. 

Bosna i Hercegovina je ispadanjem Širokog i Željezničara večeras ostale bez predstavnika u europskim natjecanjima ove sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije