rukomet

Sestre Šumelj i golmanica Rajković napuštaju Jedinstvo

31.07.2019.
u 08:06

Sestre blizankinje, Martina i Matea Šumelj (22) i Ivana Rajković (28) u narednoj rukometnoj premijerligaškoj sezoni neće nastupati za tuzlansko Jedinstvo.

Istekao im je ugovor, a s upravom, koja je suočena s financijskim poteškoćama, nisu uspjele pronaći „zajedničku riječ“. 

Golmanica Martina i pivot Matea u Jedinstvu su provele tri sezone i bile su među najboljim igračicama tima. 

- Prihvatile smo ponudu Izviđača CO iz Ljubuškog, koji je trenutno klub s većim ambicijama, a ujedno se vraćamo obitelji. Želimo se zahvaliti na prijemu i suradnji svim trenerima i suigračicama iz Jedinstva, članovima uprave i publici, koja nas je bodrila. Tuzla nam je prirasla srcu, ali život ide dalje. Svom dosadašnjem klubu želimo puno sreće i uspjeha u budućnosti – izjavile su sestre Šumelj u zajedničkoj izjavi za Fenu.

Golmanica Ivana Rajković u Tuzlu je došla iz Boljevca (Srbija), u sezoni 2017/2018. U karijeri je, osim Jedinstva, nastupala za Boljevac, Proleter iz Zrenjanina i Crveni krst iz Niša, a u BiH još za Ilidžu.

- Tuzla mi je kao druga kuća, stekla sam mnogo prijatelja i žao mi je što odlazim. Prihvatila sam ponudu ekipe Litije iz Slovenije, koja nastupa u Prvoj B ligi te države, a ljudima iz Jedinstva i suigračicama zahvaljujem se na suradnji i podršci, naravno i sjajnoj publici – izjavila je Rajković za Fenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije