Upitan za doigravanje

Senad Lulić mora na operaciju zgloba

12.02.2020.
u 14:26

Kapetan Lazija i reprezentativac BiH u nogometu Senad Lulić ipak je odlučio pristati na operaciju nakon višemjesečnih problema sa zglobom te će danas biti podvrgnut operacijskom zahvatu. Lulić je nakon remija Lazija protiv Verone (0:0) u prošlu srijedu jedva izašao sa stadiona, a nekoliko dana nakon toga trener Nebesko-plavih Simone Inzaghi potvrdio je da bh. igrač već mjesecima vuče ozljedu zgloba te da jedva može hodati.
Ipak, Inzaghi se nadao da će Lulić biti spreman za derbi utakmicu protiv Intera, a kako to neće biti moguće, klub je zajedno s trenerom i igračem odlučio pristati na operaciju kako bi se taj problem riješio i kako bi bh. igrač spreman dočekao kraj kvalifikacija.

S obzirom na to da do utakmica doigravanja za plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine ima manje od mjesec i pol dana, gotovo nemoguće je procijeniti hoće li se Lulić oporaviti do utakmice protiv Sjeverne Irske. Zmajevi će 26. ožujka igrati protiv Sjeverne Irske u Zenici, a ukoliko upišu pobjedu, onda ih pet dana nakon toga očekuje okršaj protiv pobjednika duela između Slovačke i Republike Irske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije