BIVŠI PRVAK

Schumacherova supruga otkrila: 'To je bila Michaelova želja!

16.11.2019.
u 13:45

Supruga Corinna preuzela je brigu o Michaelu koji povremeno ide na preglede u bolnicu, tako je nedavno bio u Parizu

Zdravstveno stanje Michaela Schumachera (50) posljednjih je šest godina obavijeno velom tajne. Sedmerostruki svjetski prvak u formule 1 se 29. prosinca 2013. godine teško ozlijedio na skijanju u francuskom Meribelu.

U padu je teško ozlijedio glavu, a nakon niza operacija neko je vrijeme bio u induciranoj komi. Schumi se liječio u Grenobleu, a potom je u lipnju 2014. prebačen u Sveučilišni bolnički centar Vaud u Lausannei gdje je proveo nekoliko mjeseci.

Liječenje je početkom rujna nastavio na svom imanju u blizini ženevskog jezera.

  Supruga Corinna preuzela je brigu o Michaelu koji povremeno ide na preglede u bolnicu, tako je nedavno bio u Parizu. 

No informacije o zdravstvenom stanju sedmerostrukog svjetskog prvaka i dalje stižu na kapaljku.

Prije nekoliko dana bivši menadžer njemačke automobilističke legende Wilhelm Weber napao je Corinnu Schumacher. Naime, Weber tvrdi kako mu ne dopušta prići blizu Michaela, jer se plaši kako se ne bi otkrila istina.

- Znam da je Michaelu teško, ali ne znam je li napravio kakav napredak. Volio bih znati kako mu je te se rukovati s njim i pogladiti mu lice. Nažalost, Corinna to ne dopušta. Vjerojatno se boji da ću vidjeti što se događa i to iznijeti u javnost - kaže Wilhelm Weber.

Bivši menadžer ističe kako Corinna Schumacher laže o njegovu zdravstvenom stanju.

- To ne može biti kraj. Molim se za njega i uvjeren sam da ću ga opet vidjeti - podvukao je Wilhelm Weber.

Schumacherova supruga u rijetkim intervjuima opovrgnula je Weberove optužbe te ističe kako je baš Michaelova želja bila da se u njegovom zdravstvenom stanju ne govori u javnosti.

- Michael je u najboljim mogućim rukama i dajemo sve od sebe kako bismo mu pomogli. Slijedimo njegove želje da njegovo zdravstveno stanje ostane tajna. Činimo sve što je ljudski moguće kako bismo mu pomogli. To je tako osjetljivo, informacije o njegovom zdravlje držimo u privatnosti, jer on tako želi - rekla je Corinna Schumacher.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije