Haland:

"Samo želim igrati nogomet, ali"

haland
15.01.2022.
u 11:26

Erling Haland zabio je treći i četvrti gol Borussije u visokoj pobjedi nad Freiburgom 5:1, kojom se sastav iz Dortmunda primaknuo vodećem Bayernu na samo tri boda, premda s utakmicom više. To su mu prvi golovi u 2022. godini, a na razini cijele sezone konto je povećao na 15 golova u 13 nastupa u Bundesligi, odnosno 21 u 18 susreta u svim natjecanjima.

Nakon utakmice Haland je pred kamerama otkrio da je nezadovoljan zbog ponašanja svoga kluba koji ga pritišće da što prije odluči u kojem klubu želi igrati nakon ove sezone. Borussia će na ljeto prodati 21-godišnjeg Norvežanina, a kao njegova nova odredišta spominju se Barcelona, Real Madrid, Manchester City...

"Proteklih šest mjeseci nisam želio pričati o budućnosti iz poštovanja prema klubu, ali klub me počeo pritiskati da donesem odluku. Ja samo želim igrati nogomet, ali oni me pritišću da sad donesem odluku o budućnosti. To znači da ću uskoro morati odlučiti", rekao je napadač Borussije.

"Moram to prihvatiti. Ne želim taj sastanak, želim se samo fokusirati na nogomet jer to je ono što najbolje radim, a ne kada su mi druge stvari na pameti, ali oni vrše pritisak već neko vrijeme. Ne bih želio sada donositi odluku jer smo usred teškog razdoblja s puno utakmica. Želim samo igrati nogomet, a trenutačno to ne mogu", poručio je Haland.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije