EKSPLODIRAO U LIVERPOOLU

Salah: Ne trebaju mi individualne nagrade, samo želim Ligu prvaka!

16.04.2018.
u 15:02

- Naravno da povremeno razmišljam o "Zlatnoj kopački", ne mogu lagati i reći da mi ne prođe misao kroz glavu

Mohamed Salah eksplodirao je ove sezone i igra najbolji nogomet u karijeri. U svim natjecanjima odigrao je 45 utakmica te postigao 40 golova uz 13 asistencija. Nevjerojatna je to statistika koja ga stavlja u sam vrh, ali njega individualna statistika ne veseli toliko kao uspjeh njegova kluba. 

- Kada bih mogao birati između Lige prvaka i individualnih priznanja, uvijek bih izabrao osvajanje LP-a. Osvajanje najvećeg klupskog natjecanja nešto je što je važno cijelom klubu, svim igračima, a ostalo me u tom kontekstu ni najmanje ne zanima, rekao je Salah pa dodao:

- Naravno da povremeno razmišljam o "Zlatnoj kopački", ne mogu lagati i reći da mi ne prođe misao kroz glavu. No, glavno je da Liverpool pobjeđuje. što se mojih suigrača tiče, vidim da mi u zadnje vrijeme pomažu, stalno gledaju kako da mi dodaju loptu pa da ja zabijem i hvala im na tome. žele mi pomoći, ali mislim da to isto rade suigrači Kanea iz Tottenhama ili Aguera iz Cityja, zaključio je Salah.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije