STIŽE MU POZIV

Ronaldo se mjesecima skrivao kako ne bi morao odgovarati na optužbe za silovanje

PA/Pixsell
24.05.2019.
u 11:31

Odvjetnici su pretragom evidencije o imovini uspjeli su doznati Ronaldovu adresu u Torinu pa će mu poziv na sud stići nakon što bude preveden

Cristiano Ronaldo dobit će poziv na sud zbog navodnog silovanja Amerikanke Kathryn Mayorge u Las Vegasu 2009. godine. Naime, odvjetnici Amerikanke mjesecima pokušavaju doznati adresu slavnog Portugalca kako bi mu mogli uručiti poziv, ali je do sada to uspješno izbjegavao. 

Ipak, pretragom evidencije o imovini uspjeli su doznati Ronaldovu adresu u Torinu pa će mu poziv na sud stići nakon što bude preveden. Nedavno je sud u SAD-u produžio rok za uručenje poziva Ronaldu za još 180 dana jer odvjetnički tim Amerikanke nikako nije mogao ući u trag nogometašu Juventusa. - Zapisi nestaju kada se pretražuje bilo što vezano za Ronalda, a zapisi o njegovoj imovini jednostavno se zamrače - otkrio je izvor za Mirror. 

Podsjećamo, navodi slučaj silovanja dogodio se prije deset godina u Las Vegasu. Nogometaš i djevojka snimljeni su te večeri kako plešu u disku, no Portugalac energično demantira silovanje i tvrdi da mu se sve događa samo što je slavan.  Optužbe za silovanje u javnost su procurile tek nedavno jer je Kathryn 2010. godine od Ronalda primila 375.000 dolara u zamjenu za šutnju. Ipak, to joj očito nije bilo dovoljno pa je našla novog odvjetnika s kojim je odlučila ponovno otvoriti cijeli slučaj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije