NOVA ERA

Real spreman rasprodati pola momčadi, poznata sudbina Hrvata

PIXSELL
26.06.2019.
u 13:30

Naš Luka Modrić unatoč kritikama na prošlosezonske igre ostaje kamen temeljac Zidaneove momčadi kao član nedodirljive trojke (Casemiro - Modrić - Kroos) u sredini

Real Madrid je ovo ljeto već potrošio oko 300 milijuna eura na pojačanja (Hazard, Jović, Mendy, Rodrygo...), a sada predsjednik Florentino Perez želi 'poravnati' račune.  

Španjolska Marca otkrila je kako je više od pola momčadi na prodaju, a među njima se nalaze i velika imena poput Garetha Balea, Keylora Navasa, ali i našeg Matea Kovačića. Prodajom desetak igrača Madriđani bi željeli zaraditi oko 300 milijuna eura. 

Marca donosi i kolike odštete Madriđani očekuju za pojedine igrače. Naš veznjak je među skupljima. Vratara Keylora Navasa bi prodali za 10 milijuna eura, Lucasa Vazqueza za 25, Nacha za 30, Valleja za 12, Theo Hernandeza za 25, Isca i Balea može se dobiti u paketu za 160 (80 svaki), Ceballos će kupca koštati 35, Mariano 30, a James Rodriguez 42 milijuna eura. 

Mateo Kovačić novi klub će morati platiti 40 milijuna eura. 

Luka Modrić unatoč kritikama na prošlosezonske igre ostaje kamen temeljac Zidaneove momčadi kao član nedodirljive trojke (Casemiro - Modrić - Kroos) u sredini. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije