VELIKI PREOKRET

Real Modrić, Luka iznad svih

12.07.2020.
u 20:17

Naslovna stranica Marce i veliki naslov "Real Modrić". Kolumnist AS-a i naslov "Modrić iznad svih". Dio je to medijskih hvalospjeva na račun Luke Modrića, koji se u brzopoteznom finišu španjolskog prvenstva pokazuje kao ključan igrač Reala odnosno trke za naslov prvaka. Nedjeljne medijske posvete hrvatskom reprezentativcu, poglavito u kontekstu Marce, vrhunac su promjene tretmana kojeg je Modrić doživio unatrag mjesec dana.
Dok je bila pauza zbog pandemije madridski mediji su uglavnom veličali nadolazeće mlade vedete, Odeegarda, Kuba, odnosno slavili su eksploziju Valverdea. U svim tim analizama Modrićev je lik korišten kao primjer igrača iz stare garde koja silazi sa pozornice, ili igrača koji bi trebali osloboditi prostor za mlade i navodno nadmoćnije snage.
Otkako se igra završnica Primere, Luka Modrić bio je starter u 6 od 8 utakmica. Jednu je, protiv Espanyola preskočio zbog 5 žutih kartona, dok je drugu utakmicu, protiv Sociedada praktično odsjedio na klupi. Zidane ga dozira jer Real igra svaka tri dana. No, i trener blancosa je primijetio ono što sada madridski mediji ističu, a što je legenda kluba Sanchis izjavio tijekom prijenosa utakmice Real - Alaves...
- Jako mi se dopada Realova igra kad je ovako vodi Modrić. Trči kao da mu je 24 a ne 34 godine...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?