kakva pogreška

Real je bio izbačen iz Kupa zbog ovog razloga, Barci danas progledali kroz prste

Reuters/Pixsell
18.01.2019.
u 19:30

Madridski klub je 2015. izbačen iz Kupa nakon što je utakmicu igrao Rus Denis Čerišev koji je sezonu prije isključen u utakmici za svoj tadašnji klub Villareal

Barcelona ipak nije izbačena iz Kupa kralja. Činilo se kako je to gotovo sigurna stvar, ali katalonski klub se spasio i nastavit će natjecanje, a razlog je banalan. 

Levante, koji je slavio u prvom meču 2:1, uložio je žalbu uoči uzvrata koji je izgubio 3:0, a sve zbog toga je jer mladi 19-godišnji branič Juan Brandariz Chumi igrao 58 minuta u prvom susretu iako je bio suspendiran i nije imao pravo nastupa. 

Iz Barcelone su odmah priznali krivnju, a tada na scenu stupaju odvjetnici. Nogometni savez Španjolske poručio je da se Levante prekasno žalio. Točnije, da nije uputio žalbu u roku od 48 sati nakon prvog meča.

U četvrtfinalu Barcelona će igrati sa Sevillom.

Kako će na ovo reagirati u Madridu tek treba vidjeti. Podsjetimo, Real je 2015. izbačen iz Kupa nakon što je utakmicu igrao Rus Denis Čerišev koji je sezonu prije isključen u utakmici za svoj tadašnji klub Villareal.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije