JOŠ UVIJEK JE NA ŠTAKAMA

Real će morati na Barcelonu bez ponajboljeg igrača?

Reuters/Pixsell
05.12.2019.
u 18:00

El Clasico je na rasporedu 18. prosinca

Napadač Real Madrida Eden Hazard zaradio je mikrofrakturu desnog gležnja i najvjerojatnije će propustiti El Clasico protiv Barcelone, objavio je u četvrtak Kraljevski klub.

Hazard je morao napustiti teren u 68. minuti utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a (2:2) 26. studenog nakon što je iskrenuo gležanj.

Tada se procijenjivalo da bi Belgijac mogao pauzirati desetak dana, no sada, iako klub ne navodi koliko Hazarda ne bi bilo na terenu, postaje upitan njegov nastup na 'el clasicu' koji se treba igrati 18. prosinca. Hazard je snimljen početkom ovog tjedna kako na ručak kluba dolazi na štakama. 

Belgijski bi nogometaš tako mogao pauzirati do 2020., znači do kraja zimskog odmora, a španjolski mediji nagađaju da se radi od četiri do šest tjedana pauze.

Real Madrid prvu utakmicu nakon zimskog odmora igra 4. siječnja u Getafeu, a zatim putuje u Saudijsku Arabiju gdje će igrati Španjolski superkup u novom formatu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije