NEKOM REAL, NEKOM BARCA

Rakitić 'zaratio' na Instagramu s hrvatskim tenisačem, zašto Modrić šuti?

DPA/Pixsell
17.09.2019.
u 11:00

Dodig je priznao da ne zna ništa o teniskim vještinama Rakitića, ali i kazao da sluti kako se Ivan u tajnosti priprema za sljedeću godinu i humanitarni turnir Gem, Set, Hrvatska

Hrvatski tenisač Ivan Dodig zabavljao se u ponedjeljak navečer na Instagramu odgovarajući na pitanja navijača, ali je i napravio gadnu grešku u koracima kada je kazao da mu je madridski Real draži od Barcelone. 

Naime, na to je ekspresno reagirao Barcin veznjak Ivan Rakitić, koji je upitao Dodiga 'što ne valja s glavom?' Naravno, bila je to samo šaljiva Ivanova opaska, a Dodig je u duhovitome tonu nastavio i kasnije kada ga je jedan od obožavatelja upitao može li mu srediti da se dopisuje s Raketom.

- Samo ako navijaš za Barcelonu i nosiš samo Ivanove dresove jer trebam neku podlogu za pregovore - nasmijao je Dodig, koji je u potom napisao da ne zna ništa o teniskim vještinama Rakitića, ali da pretpostavlja kako se Ivan u tajnosti priprema za sljedeću godinu i humanitarni turnir Gem, Set, Hrvatska.

Zanimljivo, u raspravu se još uvijek nije uključio Luka Modrić, od kojeg smo ipak očekivali da će zaštititi tenisača rođenog u Mostaru zato što mu je miliji dres kraljevskog kluba.

Tko zna, možda se kapetan hrvastske reprezentacije do kraja dana ipak umiješa, ali u svakom slučaju veseli vidjeti hrvatske sportaše da se ovako međusobno šale, nadmudruju, međusobno prate i podržavaju.



 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije