Željezničar

Radno na Grbavici, stadion će biti spreman za Sjevernu Irsku

11.09.2018.
u 14:44

Na stadionu Grbavica u tijeku su radovi na 24 zahtjeva koje je UEFA postavila pred administraciju FK Željezničar, a koji moraju biti ispunjeni prije utakmice između reprezentacija BiH i Sjeverne Irske 15. listopada.

Trenutno su u tijeku radovi na montiranju novih klupa za rezervne igrače, asfaltiranju platoa ispod južne tribine, postavke platforme za kamere na istočnoj tribini, dok su okončani radovi na postavljanju “panik” rasvjete, asfaltirani su prolazi za vozila hitne pomoći i vatrogasce.

FK Željezničar se obvezuje da će sve zahtjeve realizirati na vrijeme i da će reprezentacije BiH i Sjeverne Irske imati odlične uvjete na stadionu Grbavica, priopćeno je iz kluba.

Na pomoćnom terenu vrši se postavljenje novih golova, a prebačene su klupe za rezervne igrače kako bi juniori ovog kluba mogli igrati domaće utakmice Premijer lige na pomoćnom terenu Grbavice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?