TALIJANI PIŠU

Rade li čelnici Bayerna Kovaču iza leđa? Ugledni list otkrio s kime razgovaraju

DPA/Pixsell
16.04.2019.
u 10:15

Conte je bez posla još otkako je u srpnju 2018. godine dobio otkaz u Chelseaju, a zadnjih ga se tjedana vezalo ponajviše uz Inter i Romu

Niko Kovač, hrvatski strateg na klupi Bayerna, nije dugo živio u miru. Barem ne onom medijskom. 

Tek što se Jose Mourinho javno ogradio od tvrdnje da će ovog ljeta preuzeti njemački klub, ugledni talijanski list Corriere dello Sport ističe u utorak na naslovnici da su čelnici bavarske momčadi u kontaktu s Antonijom Conteom! 

Novinari tog lista navode da talijanski stručnjak razmišlja o dvije ponude, Monacovoj i Bayernovoj,  te opovrgavaju informacije da će se vratiti u Italiiju i preuzeti Inter ili Romu. 

Conte je bez posla još otkako je u srpnju 2018. godine dobio otkaz u Chelseaju, a najljepše je trenerske dane proveo na klupi Juvea s kojim je osvojio trostruku krunu u Serie A.

Kovač se nakon ispadanja u osmini finala Lige prvaka s dortmunskom Borussijom bori za naslov prvaka Njemačke, ali i očito živi u neizvjesnosti jer se sami čelnici Bayerna ne mogu između sebe dogovoriti s kime bi i kako bi. 

Štoviše, predsjednik kluba Uli Hoeneß i izvršni direktor Karl-Heinz Rummenigge javno se razmimoilaze glede podrške nekadašnjem hrvatskom izborniku, pa smo tako u zadnja dva tjedna mogli svašta čuti iz njihovih usta. 

I dok je Hoeneß kazao da se Kovaču ništa strašno neće dogoditi čak i ako izgubi naslov u Bundesligi, Karl-Heinz Rummenigge je bio daleko oštriji i poručio da svi znaju gdje su izlazna vrata ako se ne mogu nositi s pritiskom i očekivanjima u Bayernu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?