OVO SE NIJE OČEKIVALO

Prosinečki ima veliku vijest za Karleušina bivšeg ljubavnika i ljubitelja četnika!

Instagram
11.09.2019.
u 18:15

Prosinečki će u momčad uvesti neke novine, a jedna od njih bit će vraćanje kontroverznog Ognjena Vranješa.

Robert Prosinečki ostao je na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine iako je bio podnio ostavku, ali je na nagovor saveza promijenio odluku.

Prosinečki će sada u momčad uvesti neke novine, a jedna od njih bit će vraćanje kontroverznog Ognjena Vranješa.

Kako pišu srbijanski mediji, Žuti je dobio "naredbu" da Vranješa vrati u momčad, a izbornik se nije previše bunio jer ga je na nagovor i izbacio iz reprezentacije.

Podsjećamo, Vranješ nije ispao zbog loših igara nego zbog incidenata izvan terena. Istetovirao je lik četničkog vojvode Momčila Đujića, ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata zbog čega je bio u sukobu s navijačima te je bio u porno aferi sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Vranješ ima 38 nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a trenutačno nastupa za grčki AEK.

- Svakako da će biti novih imena. Za 10 dana ide spisak i potrebni su nam igrači koji će maksimalno odgovoriti za dva važna susreta - rekao je Prosinečki za Radio Sarajevo.

Progovorio je i o napadaču Dinama Izetu Hajroviću.

- Hajrovića ja nikada nisam prekrižio.  Ako bude igrao u ovim danima kada budem pripremao spisak, moguće je da ga pozovem. Sve je otvoreno - izjavio je Prosinečki.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije