Odlična forma

Prevljak ušao u igru u 86. minuti, tri minute kasnije postigao pogodak

01.03.2021.
u 10:13

Nogometaši Eupena pobijedili su sinoć u 28. kolu belgijske Jupiler lige ekipu St. Truidena u gostima rezultatom 2:0, a u strijelce se još jednom upisao bh. reprezentativac Smail Prevljak (25).

Bh. napadač je gotovo cijelu utakmicu presjedio na klupi za rezervne igrače budući da je u igru ušao tek u 86. minuti, ali i to mu je bilo dovoljno da potvrdi očiti kvalitet koji posjeduje.

Samo tri minute nakon ulaska u igru, Heris je pronašao Prevljaka na ivici šesnaesterca. Prevljak je vrhunski primio loptu potom prevario  defanzivce domaćih i majstorski pogodio mrežu za konačnih 0:2.

Prevljak je tako došao do 13. gola u prvenstvu, što ga svrstava na šesto mjesto najboljih strijelaca Jupiler lige. Tome je dodao i dvije asistencije u ukupno 22 odigrane utakmice. Dobra forma Prevljaka svakako može radovati i izbornika Zmajeva Ivayla Peteva uoči ožujskih utakmica reprezentacije BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije