Ljubušak u Vrijednosnicama Osijek

Pred Dugandžićem novi izazovi, u vrhunski organiziranoj ekipi očekuje daljnji napredak

30.11.2021.
u 09:49

Tek dogodine će napuniti 18 godina, ali oni koji prate košarku u BiH i igru Stipe Dugandžića, 189 centimetara visokog beka iz Ljubuškog, imaju osjećaj da na terenu gledaju rutinera.

Sjajni mladi košarkaš karijeru je počeo u KK Ljubuškim, a već s 14 godina igrao je u Ciboni, gdje ga je prepoznao i izbornik U14 reprezentacije Hrvatske Krešimir Žganec. Dugandžićev napredak nije izostao ni Hrvatskoj U16 reprezentaciji gdje je trenirao pod vodstvom izbornika Mladena Erjavca.

Zatim se s 15 godina vratio u Ljubuški igrati Ligu Herceg Bosne, dogodine je u Premijer ligi BiH s Čapljinom, a ovih dana vraća se na parkete u Hrvatskoj i to u dresu Vrijednosnica Osijek.

- Smatram da dolazim u jako dobru sredinu za mene kao mladog igrača i zbog mog košarkaškog napretka - kazao je Dugandžić otkrivajući prve dojmove.

Zadovoljni su i u ekipi Vrijednosnice Osijek koja se natječe u HT Premijer ligi i Aba ligi 2, a kako je klub organiziran najbolje govori činjenica da Vrijednosnice Osijek holding uz ulaganje u sport, na svojoj stranici imaju i strukturu ulaganja, a iz čega je vidljivo da je momčad na zdravim temeljima.

Direktor Vrijednosnica Osijek Renato Martinko pozdravio je dolazak novog igrača, hrvatskog reprezentativca, Hercegovca. - Drago mi je da smo potpisali darovitog mladog hrvatskog reprezentativca Stipu Dugandžića. Nadam se da će se Stipe brzo uklopiti u naš mlad tim i sustav rada trenera Marka Mandića. Želim mu da u našem klubu napreduje i da mu Vrijednosnice Osijek  budu ''odskočna daska'' u karijeri kao i mnogim mladim igračima do sada - kazao je među ostalim Martinko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije