ČETIRI NAJBOLJE REPREZENTACIJE

Poznati svi polufinalisti! Evo tko Hrvatsku čeka u završnici Eura

Slavko Midzor/PIXSELL
22.01.2020.
u 17:50

U drugoj skupini ključna je današnja pobjeda Portugala nad Mađarskom. Tim raspletom Norveška i Slovenija definitivno su završile na prva dva mjesta u skupini.

U polufinalu Europskog rukometnog prvenstva igrat će Španjolska, Hrvatska, Norveška i Slovenija. Parovi još nisu poznati, znat će se večeras, no definitivno je da će ove četiri reprezentacije biti u završnici.

Situacija u hrvatskoj skupini znala se i uoči današnje utakmice jer su Španjolska i Hrvatska ranije izborili polufinale. Furija je danas u Beču odigrala neriješeno protiv Kauboja (22:22) i tako osvojila prvo mjesto, dok će Hrvatska u završnicu s druge pozicije.

U drugoj skupini ključna je današnja pobjeda Portugala nad Mađarskom (34:26). Tim raspletom Norveška i Slovenija definitivno su završile na prva dva mjesta u skupini. 

Tko će biti prvi, a tko drugi znat će se nakon njihovog međusobnog susreta koji počinje u 18:15. Nakon toga će biti poznati i parovi polufinala, prvoplasirana momčad u skupini igra protiv drugoplasirane u drugoj grupu.

Polufinalni susreti igrat će se u Stockholmu, a rasporedu su u petak u 18:00 i 20:30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije