lmz čitluk

Poznati svi četvrtfinalisti, liga se nastavlja u srijedu

03.08.2018.
u 10:08

Kako se primiče svom kraju, natjecanje 16. izdanja MNL MZ općine Čitluk - Brotnjo 2018. postaje uzbudljivije, pa se i broj gledatelja povećava. Nakon što su se u 1. krugu prvoplasirane momčadi iz svake od 4 skupine (Dobro Selo, Dragićina, Donji Hamzići i Međugorje) izravno plasirale u četvrtfinale, drugoplasirane i trećeplasirane momčadi iz svake skupine su se u Krehinu Gracu u osmini finala borile za preostala četiri mjesta. Oko 1000 navijača iz cijeloga Brotnja, koji su do kasno u noć bodrili svoje ljubimce i uživali u malonogometašima i specijalitetima s roštilja, ostalo je zadivljeno veličanstvenim ugođajem.

Iako se igra u prvom susretu osmine finala između Gornjih Ograđenika i Gornjih Hamzića isticala borbenošću, Gornji Ograđenici su ipak bili kvalitetniji i na kraju slavili veliku pobjedu od 5:2 koja ih je odvela u četvrtfinale. Nakon oprezne igre Dario Andačić je doveo Gornje Hamziće u vodstvo 1:0. Uslijedili su protunapadi igrača Gornjih Ograđenika koji su s po 2 pogotka Branimira Odaka i Ivana Gagre, te jednog Josipa Pehara, na kraju zasluženo slavili pobjedu i izborili nastavak natjecanja.

Dobra izvedba Krehina Graca

Drugi susret osmine finala između odličnih momčadi Krehina Graca i njihovih susjeda iz Potpolja bio je također zanimljiv. Od samog početka domaći igrači Krehina Graca pokazali su visoku kvalitetu i uigranost te lijepim pogocima Sulvija Dujmovića i Antona Pehara prvo poluvrijeme završili s prednošću od 2:0. Ofenzivna igra Krehina Graca nastavila se i u nastavku susreta kada su pogocima Mateja Pehara (P), Mateja Pehara (Z) i Marka Filipovića nadigrali Potpolje i na kraju slavili pobjedu s visokih 5:0 te osigurali četvrtfinale i nastavak borbe za osvajanje naslova ovogodišnje Lige MZ Čitluka. Iako je treći susret osmine finala između Donje Blatnice i Čalića počeo brzim pogotkom igrača Čalića Nikole Muse, već u 2. minuti, igrači Donje Blatnice brzo su se uozbiljili, podesili svoje nišanske sprave.

Zaslužena pobjeda

Oni su ostvarili zasluženu visoku pobjedu Donje Blatnice od 6:2 i plasman u četvrtzavršnicu. I u četvrtom susretu između Bijakovića i Gradnića stalno su se redale prilike. Ipak, tijesna pobjeda od 4:3 na kraju je pripala igračima Gradnića. Četvrtfinalni susreti igrat će se u srijedu, 8. kolovoza u Krehinu Gracu.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije