Khabib se vraća:

Poznat datum velike borbe protiv Justina Gaethjea!

28.07.2020.
u 20:25

Nije prošlo dugo vremena između povratka Khabiba Nurmagomedova treningu i njegovog prihvaćanja iduće borbe. Naime, Dana White je danas otkrio kako je sve dogovoreno te kako bi borba između Nurmagomedova i Justina Gaethjea, borca koji protekla dva mjeseca nosi titulu privremenog prvaka, trebala predvoditi UFC 255 priredbu, piše Fightsite.hr.

White je to danas otkrio u razgovoru na CNN-u, otkrivši prvobitno samo datum, a to je 24. listopada. Pogledom na kalendar, lako je zaključiti kako se radi o spomenutom UFC 255. Inače, za taj mjesec najavljene su čak dvije PPV priredbe, a prva bi se trebala održati dva tjedna prije spomenute. Pretpostavlja se kako će mjesto održavanja biti Abu Dhabi, odnosno Fight Island, na koji se UFC već najavio vratiti početkom jeseni ili malo kasnije.

Bit će to prva ovogodišnja borba za prvaka, nakon što je zbog pandemije koronavirusa otkazao okršaj protiv Tonyja Fergusona. Ferguson se na kraju borio za privremenu titulu protiv Gaethjea, koji je iskoristio priliku i dominantnom predstavom osigurao borbu koju svjetska borilačka zajednica sad željno i s nestrpljenjem iščekuje. Tim putem hvatati će Khabib svoju 29. profesionalnu pobjedu u karijeri koja još uvijek ne zna poraz.

Kao što je gore spomenuto, Gaethje je savršeno profitirao u spomenutoj situaciji te je savladavši Fergusona zapravo za ovaj trenutak zaključio priču o borbi Fergusona i Khabiba, koja se sad već pet puta ugovarala, da se na kraju niti jednom ne bi održala. Sjajnom predstavom, koju je samo nadogradio na već impresivni niz, lako je odvratio fanove od spomenute želje te oni sad najviše upravo žele gledati ovaj meč koji će se 24. listopada prema svemu sudeći i dogoditi.

Također, bit će zanimljivo promatrati u kakvom će se izdanju prvak vratiti nakon što mu je preminuo otac, koji mu je bio mentor i veliki uzor, kako s borilačke, tako i s osobne strane. Mnogi smatraju kako će u njegovo ime Khabib biti još motiviraniji, ali da se vjerojatno neće još dugo boriti. No, nedovršenog posla još uvijek ima, a na njegovo odrađivanje bi trebao krenuti na UFC 255 priredbi. Jedva čekamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije