Naslovnica Sport

Policija traži Ronaldov DNK: Je li ovo ključni dokaz za navodno silovanje?

Nadležne institucije žele provjeriti novi dokaz, jer se pretpostavlja kako je na Kathryninoj haljini pronađen još jedan DNK
11. siječnja 2019. u 09:55 0 komentara 88 prikaza
Foto: Reuters

Može li Cristiano Ronaldo mirno spavati? Portugalska zvijezda mogla bi se naći u novim problemima nakon optužbe za silovanje Kathryn Mayorga jer je policija u Las Vegasu izdala nalog da mu se uzme DNK uzorak. 

Amerikanka je lani optužila Ronalda za silovanje koje se dogodilo 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu. 

Juventusov napadač demantirao je optužbe. Nadležne institucije žele provjeriti novi dokaz jer se pretpostavlja kako je na Kathryninoj haljini pronađen još jedan DNK, pišu američki mediji.

Bude li Portugalac optužen za silovanje, mogao bi dobiti doživotni zatvor.

Cristiano Ronaldo i Kathryn Mayorga sklopili su 2010. sporazum, a Amerikanka je za šutnju dobila 375.000 dolara. Lani ga je tužila. Ronaldov odvjetnik Peter Christiansen potvrdio je sklapanje sporazuma o šutnji.

– Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali to ni u kom slučaju nije priznanje krivnje – rekao je Ronaldov odvjetnik i objasnio:

– To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda stečenog teškim radom, sportskim sposobnostima i primjerenim ponašanjem. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u Americi.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.