Arsene Wenger

Počinio bih samoubojstvo da je Zappacostina lopta završila u golu

04.01.2018.
u 12:10

Trener Arsenala Arsene Wenger sinoć je teškom mukom gledao utakmicu svog tima protiv Chelseaja. Bila je to napeta utakmica s mnogo preokreta, a čini se kako nijedna ekipa na kraju nije izašla potpuno zadovoljna sa terena jer je meč završen rezultatom 2:2. Ipak, nešto više razloga za žaljenje imaju igrači Chelseaja koji su propustili dvije nevjerojatne prilike u posljednjoj minuti. Prvo je Morata iz situacije jedan na jedan šutirao direktno u Cecha, da bi odmah nakon toga Zappacosta pogodio gredu. Wenger je kazao da bi počinio samoubojstvo da je šut Italijana završio u golu. 
-Počinio bih samoubojstvo da je Zappacostina lopta završila u golu, rekao je Wenger pa se osvrnuo i na utakmicu: 
-Bio je to odličan meč u kojem smo pokazali mentalitet, ali sam znao da će biti teško u posljednjih 20 minuta. Igrali smo odlično, ali nismo imali sreće da ostvarimo rezultat kakav smo zaslužili.
Francuski stručnjak se osvrnuo i na suđenje.
-Izgubili smo vodstvo zahvaljujući farsi. Da se svaki takav prekršaj dosuđuje kao jedanaesterac, imali bismo desetak jedanaesteraca po utakmici. Sudce štitite i vi novinari jer ne pišete o njihovim greškama, poručio je strateg Topnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije