Liga prvaka

Počelo najelitnije nogometno natjecanje, Barca deklasirana na Nou Campu

bayern
AFP
15.09.2021.
u 07:05

Počelo je najelitnije nogometno natjecanje na svijetu, Liga prvaka! Na otvaranju u skupini G koja je počela u 18:45, Sevilla i Salzburg odigrali su 1:1, a strijelac za Sevillu bio je naš Ivan Rakitić iz penala. Kasnije su u istoj skupini Lille i Wolfsburg odigrali 0:0.

Derbi večeri koji to nije bio igran je u skupini E gdje je Barcelona na svom terenu poražena od Bayerna rezultatom 0:3. Muller i dva puta Lewandowski bili su strijelci. U drugoj utakmici iste skupine Dynamo Kyiv i Benfica podijelili su bodove. Završilo je 0:0.

Branitelj naslova Chelsea na svom terenu je bio bolji od Zenita rezultatom 1:0, na otvaranju skupine H. Jedini pogodak postigao je Lukaku. U drugoj utakmici iste skupine Juventus je u gostima slavio nad Malmom rezultatom 3:0. Golove su postigli Alex Sandro, Dybala i Morata.

Skupina F započela je iznenađenjem. Young Boysi su pobijedili Manchester Uniteda rezultatom 2:1, a Manchesteru nije pomogao ni novi pogodak Ronalda. U drugoj utakmici skupine Villareal i Atalanta podijelili su bodove. Završilo je 2:2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?