slavlje u brojnim gradovima

Pobjeda Hrvatske proslavljana na ulicama Mostara, Tomislavgrada, Širokog Brijega...

Foto: Stojan Lasić
1/5
22.06.2018.
u 09:40

Nogometna reprezentacija Hrvatske sinoć je sjajnom igrom i velikom pobjedom protiv Argentine (3:0) oduševila cijeli svijet. Do dugo u noć slavilo se širom Hrvatske, a Vatreni su imali veliku podršku, tradicionalno, i u brojnim bh. gradovima.

Zapadni dio Mostara od poslijepodnevnih sati bio je u znaku utakmice koja je definitivno obilježila dosadašnji dio Mundijala, a ulice su bile preplavljene navijačima s dresovima i zastavama hrvatske nogometne reprezentacije. Slavlje je trajalo dugo nakon utakmice, piše Klix.ba. 

Euforično je bilo u centru Tomislavgrada koji je cijeli dan bio okićen zastavama Hrvatske, a stotine navijača Hrvatske u kafićima je pratilo pobjedu izabranika Zlatka Dalića. Nakon posljednjeg sudskog zvižduka uslijedilo je slavlje, a formirane su i kolone automobila koji su kružili ulicama.

Ni u Čapljini nije bilo ništa manje zanimljivo. Stari i mladi u dresovima Luke Modrića, Marija Mandžukića, Ivana Rakitića i ostalih hrvatskih reprezentativaca pratili su utakmicu u brojnim ugostiteljskim objektima, a zatim uz pjesmu i pirotehniku prešli na ulice te proslavili prolazak Hrvatske u osminu finala. 

Slavilo se i u Čitluku, Grudama, Širokom Brijegu, Livnu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije