LIJEČNICI SE JOŠ BORE

Pas Tito upucao bivšeg nogometaša iz sačmarice, amputirali mu dio noge

10.01.2019.
u 12:23

Do ranjavanja je došlo kada je pas skočio na krevet na kojemu je bilo odloženo oružje

Matt Branch, nekadašnji igrač američkog nogometa koji je do 2011. godine nastupao za sveučilište Louisiana, ostao je bez dijela noge nakon što ga je prije dva tjedna sačmaricom upucao labrador imena Tito, donose američki mediji. 

Branch se 28. prosinca nalazio u lovu na patke i jelene s društvom, a do nesreće je došlo u trenutku kada je Tito skočio na krevet na kojem je Branch prethodno ostavio odloženo oružje.

Prijatelji su ga, srećom, stigli na vrijeme prebaciti u bolnicu, no budući da mu je pri ranjavanju teško oštećena bedrena arterija, liječnici su nakon višesatne borbe odlučili amputirati dio lijeve noge kako bi Branchu spasili život.

U međuvremenu je prošao još nekoliko kirurških zahvata, a još nekoliko ih čeka.

Branch se još uvijek nalazi na odjelu intenzivne skrbi u kritičnom stanju, a upomoć su mu priskočili brojni ljudi koji su na tamošnjim portalima pročitali što ga je zadesilo. Dosad su za oca jednogodišnjeg sina prikupili 75 tisuća dolara.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije