Španjolski nogometni stručnjak

Pablo Machin novi trener Alavesa

05.08.2020.
u 18:32

Španjolski nogometni stručnjak Pablo Machin (45) novi je trener Alavesa, koji je u nedavno završenoj sezoni jedva uspio sačuvati prvoligaški status u Primeri.

Većinu protekle sezone na kormilu Alavesa bio je Asier Garitano, koji je dobio otkaz četiri kola prije kraja španjolskog prvenstva. Naslijedio ga je Juan Muniz, a u novoj sezoni klub će voditi Pablo Machin. 

 Tijekom trenerske karijere Machin je vodio Numanciju, Gironu, Sevillu, a prošle sezone bio je na kormilu Espanyola, ali je u prosincu, nakon samo dva i pol mjeseca, dobio otkaz. 

 Prije dva tjedna Machin je dogovorio suradnju s kineskim prvoligašem Qingdao Huanghai, ali taj je posao propao jer je nije mogao otputovati u Kinu jer se jedan njegov rođak zarazio koronavirusom. Iznenada se ukazala nova prilika i Machin je postao novi trener Alavesa, s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije