PREDSTAVILI IDEJU

Ovako bi trebao izgledati novi Dinamov stadion! Investicija vrijedna 60 milijuna eura

10.04.2021.
u 16:35

Već godinama traju prepucavanja o tome gdje bi trebao biti i kako bi trebao izgleati Dinamov stadion. Od famoznog 'plavog vulkana' na Kajzerici, pa do nekoliko ideja na alktualnoj pozicij, ali do dana današnjeg ništa se nije dogodilo niti pomaknulo po tom pitanju. 

Ovog puta GNK Dinamo je na društvenim mrežama dao svoju viziju stadiona, a vizualni izgled napravio je zagrebački arhitekt Otto Barić,

Objavu GNK Dinamo prenosimo u cijelosti:

U trenucima kada naši igrači pišu nova vječna poglavlja slavnog Dinama, po prvi put predstavljamo ideju i viziju kako mislimo da bi trebao izgledati naš dom! Na temelju materijala napravljenih od strane kluba, a usklađenih sa standardima UEFA-e, vizualni izgled stadiona u Maksimiru napravio je poznati zagrebački arhitekt g. Otto Barić, sa svojim partnerima iz specijalizirane tvrtke Polymachine koji su ideju i viziju pretočili u ove fotografije. Novi Dinamov stadion uključuje:

- 34 000 natkrivenih mjesta

- 3000 VVIP mjesta

- vrhunski hospitality

- medijski centar

- osiguran smještaj za gledatelje s invaliditetom

i još mnogo toga. Dinamov dom kakav Dinamo zaslužuje investicija je vrijedna oko 60 milijuna eura, a realizirati se može u roku 3 godine. Želimo sudjelovati u izgradnji novog stadiona zajedno sa strateškim partnerom u projektu – Gradom Zagrebom.

Pozivamo sve navijačice i navijače Dinama da podrže našu težnju za pokretanjem aktivnosti koja će kroz arhitektonski natječaj, odabir idejnog rješenja i izradu projekta, omogućavanje prihvatljivog modela financiranja i naposljetku izgradnju modernog Dinamova doma, zasigurno podići klub na višu razinu i učiniti ga još boljim, na ponos hrvatskog nogometa! Zagreb, Dinamo i svi njegovi navijači to su zaslužili…

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije