POSLALI MU POZIV

Otkriveno koja reprezentacija je željela 'preoteti' Subašića Hrvatskoj

Reuters/Pixsell
13.07.2018.
u 21:04

Otkriveno koja reprezentacija je željela 'preoteti' Subašića Hrvatskoj

Danijel Subašić jedan je od junaka Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Njegove sjajne obrane odvele su nas do finala gdje nas u nedjelju čeka Francuska. 

No, malo tko je znao da je Subašić imao ponudu da brani za BiH, koja ga je zvala još 2007.

- BiH je htjela Danijela, točno je to, koliko se sjećam jednom je i dobio poziv. Kakva je veza s BiH? Moji korijeni su iz BiH, ne znam baš odakle točno, ali, eto, postojala je mogućnost. Međutim, Danijelu to i nije bilo baš primamljivo, želio je braniti za Hrvatsku - rekao je za SportSport.ba Subašićev otac Jovo, koji uživa u onome što sin i suigrači rade u Rusiji.

- Hrvatska je napravila čudo nad čudima. Zbog Danijela nas zovu prijatelji sa svih strana, čestitaju nam, ponosan sam na sina... Vjerujem kako ćemo se veseliti i u finalu Svjetskog prvenstva.

Subašića je inače u bh. reprezentaciju pozvao Šener Bajramović koji je za SportSport.ba otkrio:

- Subašića sam zapazio kada je imao 20-tak godina. Nakon što sam se raspitao može li braniti za BiH, stupio sam u kontakt sa Sinovčićem koji je u to vrijeme bio u Zadru i dogovorili smo da se nađemo u Zagrebu gdje je Zadar igrao utakmicu. Iako je Subašić na kraju primio sedam golove od Zagreba, odlučio sam usprkos tome da ga pozovem, ali na kraju se nije odazvao - rekao je Bajramović.

Subašić danas s ponosom nosi hrvatski dres, a svaku pobjedu posvećuje tragično preminulom prijatelju Hrvoju Ćustiću.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije